Російський екс-міністр заявив, що Росія буде в Євросоюзі раніше України

27 сiчня 17:00

Україні варто брати участь у російських інтеграційних проектах. Все одно Росія приєднається до Євросоюзу раніше, упевнений Кудрін.

 

Екс-міністр фінансів Росії Олексій Кудрін вважає, що Україні необхідно інтегруватися в Євросоюз через Росію. Про це він заявив на Українському ланчі на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє прес-служба партії "УДАР" з посиланням на учасницю ланчу народного депутата Оксану Продан.

"Росіянин переконував у необхідності приєднання до структур навколо Росії, причому одним з аргументів під кінець навів той, що Росія буде в Євросоюзі раніше, ніж Україна", - повідомила Оксана Продан.

Вона розповіла, що на ланчі були оприлюднені результати голосування гостей з вибору зовнішнього вектору України. При цьому 57% проголосували за рух в Європейський Союз.

"Виступали від влади - Юрій Бойко і Леонід Кожара, від опозиції - Віталій Кличко і Арсеній Яценюк, від Росії - Олексій Кудрін, від Європи - Хав'єр Солана. Представники української влади розповідали про проведені реформи і прагнення до Європи", - повідомила Оксана Продан.

"Кличко говорив про те, про що говорив і Солана - про необхідність утвердження в Україні європейських цінностей, захисту прав громадян, створення умов для розвитку кожної людини", - зазначила Продан. !zn

Читайте також:

Яценюк в Давосі заявив про неможливість євроінтеграції без вирішення питання Тимошенко

Кличко в Давосі зажадав від влади зробити все необхідне для асоціацію з ЄС

Екс-міністр фінансів Росії Кудрін побоюється проблем з демократією в Європі через фінансову кризу

Російська опозиція вимагає доступу на телебачення