Російські виборці в Україні проголосували за Путіна

05 березня 09:58

В Україні більше 25 тисяч російських громадян прийшли на виборчі дільниці. Путін набрав абсолютну більшість голосів.

 

В цілому на виборах президента Росії на виборчих дільницях, розміщених в Україні, проголосували 25 299 росіян - більше, ніж на виборах до Держдуми.

За результатами підрахунку голосів на виборчих дільницях, розміщених на території України, переміг кандидат у президенти Володимир Путін.

За даними російського посольства, нинішній прем'єр Росії набрав у Київському консульському округу 64,08% голосів, у Харківському - 77,6%, у Львівському - 65,55%, Одеському - 78,85%, Сімферопольському - 77,7%.

На виборчій дільниці у Чорноморському флоті Росії за Путіна проголосувало 80,5%.

За Михайла Прохорова у різних округах проголосувало від 5,6% до 20,5% російських виборців на території України, за Сергія Миронова - від 1% до 2,35%, Геннадія Зюганова підтримали від 6% до 10,4%, а Володимир Жириновський набрав від 2% до 6%.

У диппредставництві відзначили, що голосування на дільницях в Україні пройшло спокійно, без будь-яких надзвичайних подій.

В цілому на виборах президента Росії на виборчих дільницях, розміщених в Україні, проголосувало 25 299 росіян, що значно більше, ніж на попередніх виборах до Держдуми (18 тис. громадян). Всього на консульському обліку в Україні перебувають близько 100 тисяч російських громадян.

Нагадаємо, за попередніми даними ЦВК Росії, президентом РФ обраний Володимир Путін з попередніми результатом 63,75% з більш ніж 45 млн голосів виборців. !zn

Читайте також:

Глава ЦВК Росії оголосив про обрання Путіна президентом

Російська опозиція імпортує український досвід: 5 березня на Красній площі може з'явитися "свій майдан
"

Глава Чечні на виборчій дільниці станцював лезгінку (відео)