Рішення з апеляції Луценка суд оголосить 22 листопада

21 листопада 16:46

Апеляційний суд 22 листопада оголосив рішення за скаргою Луценка на вирок про незаконне стеження. Рішення буде оголошено орієнтовно об 11.00.

 

Апеляційний суд Києва оголосить рішення за скаргою екс-глави МВС Юрія Луценка і його захисту на вирок Печерського райсуду у справі, пов'язаній з розслідуванням справи про отруєння третього президента Віктора Ющенка, 22 листопада, орієнтовно об 11.00.

"Суд залишається в нарадчій кімнаті. Рішення буде оприлюднене завтра, орієнтовно об 11.00", - сказав головуючий суддя Олег Присяжнюк.

Як повідомлялося, 27 лютого 2012 Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до 4 років позбавлення волі. Пізніше його етапували в Менську виправну колонію № 91 у Чернігівській області для відбування покарання.

Крім того, 17 серпня 2012 Луценко був засуджений до 2 років обмеження волі у справі про організацію незаконного стеження при розслідуванні отруєння кандидата в президенти Ющенка. Луценко і його адвокати подали апеляцію на цей вирок.

Екс-міністр, який відбуває покарання в Менській колонії в Чернігівській області, захотів особисто брати участь у судових засіданнях апеляційного суду в своїй справі. !zn

Читайте також:

Луценко не буде балотуватися в президенти в разі дострокового звільнення

Москаль упевнений, що Луценка звільнять після виборів, а Тимошенко влада боїться більше, ніж Росію і США


У Держпенітенціарній службі запевнили, що Луценко не потребує госпіталізації


У Європі затягується розгляд скарг Тимошенко і Луценка