Рибак закрив парламент до 2-го квітня

22 березня 14:53

Спікер Володимир Рибак закрив пленарне засідання Верховної Ради. Наступне засідання відбудеться 2-го квітня.

 

Голова Верховної Ради Володимир Рибак закрив ранкове пленарне засідання парламенту. Він повідомив, що наступне пленарне засідання розпочнеться 2 квітня, о 10:00.

Варто відзначити, що після того, як депутати проголосували спрощений візовий режим, майже всі представники Партії регіонів залишили сесійну залу. Після цього виступали переважно депутати від ВО "Свобода", які виражали своє обурення тим, що регіонали обзивають їх "фашистами".

Нагадаємо, 22 березня відбулася година питань до парламенту - у сесійній залі знаходилися прем'єр-міністр Микола Азаров та інші представники уряду.

Перед депутатами виступив міністр соціальної політики Наталія Королевська. Вона повідомила, що депутати під виглядом гуманітарної допомоги ввозять в Україну контрабанду, після чого Ганна Герман порадила їй не більше відвідувати засідання ради, поки не навчитися нормально спілкуватися.

У свою чергу лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк заявив, що опозиціонери зареєстрували резолюцію недовіри уряду Азарова.

Також 22 березня парламент позбавив депутатських повноважень міністра оборони Павла Лєбєдєва, а також спростила процедуру візового режиму з ЄС. !zn

Читайте також:

Опозиція зареєструвала у Раді резолюцію про відставку Азарова

Королевська звинуватила депутатів у контрабанді "червоних Ауді". Регіонали образилися

Рада ратифікувала спрощення візового режиму з ЄС