Рибак вирішив, що загроза відставки минула. Яценюк каже: в опозиції є 165 голосів

09 лютого 09:32

Спікер Верховної Ради заявив, що опозиція вже передумала відправляти його у відставку. В опозиції ж дивуються, звідки в Рибака така впевненість - підписів достатньо.

 

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявляє, що під час зборів у його кабінеті опозиційні фракції заявили, що передумали голосувати за відставку спікера. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

Він додав, що проводив зустрічі між опозицією і більшістю, де закликав їх домовитися, знайти компроміс.

"А вже вчора приходять усі - і опозиційні всі - і говорять "давайте цю сторінку перевернемо". Я кажу, як перевернемо? Ви мене знімати збиралися. "Але ми не збираємося вас знімати" (відповідають опозиціонери - ред.)", - сказав Рибак.

- Рибак готовий піти у відставку, якщо в опозиції знайдуться голоси

Разом з тим один з лідерів "Батьківщини" Арсеній Яценюк спростував слова Рибака.

"Я був на зборах у спікера. Володимир Васильович, напевно, не знає, але опозиція зібрала 165 підписів за постанову про відставку голови Верховної Ради. І ми це питання будемо ставити, тому що він порушує закон. Він не змушує Партію регіонів ходити на роботу", - сказав Яценюк.

"Друге - ми обов'язково перевернемо сторінку, якщо буде ухвалено рішення про те, що Партія регіонів прийде вся і буде голосувати особисто", - підсумував він.

Читайте також:

Рибак не зміг домовитися з опозицією про розблокування Ради

Спікер парламенту знайшов вчених, які включать сенсорну кнопку через півроку

У ПР упевнені, що опозиція сенсорної кнопкою прикриває розтрату держкоштів