Рекорд за 20 років: дебати між Обамою і Ромні подивилися 67,2 мільйона американців

05 жовтня 06:43

Пряму трансляцію дебатів між Бараком Обамою і Міттом Ромні, які зібрали рекордну аудиторію за останні 20 років, у США подивилися 67,2 мільйона осіб. Це на 28% більше, ніж аудиторія дебатів між Обамою і республіканцем Джоном Маккейном на президентських виборах 2008 року.

 

Передвиборчі дебати між президентом США Бараком Обамою і його головним суперником, кандидатом від Республіканської партії Міттом Ромні, зібрали рекордну аудиторію за останні 20 років, повідомили у п'ятницю у рейтинговому агентстві Nielsen Media Research.

За даними агентства, пряму трансляцію дебатів у середу у США подивилися 67,2 мільйона осіб. Це на 28% більше, ніж аудиторія дебатів між Обамою і республіканцем Джоном Маккейном на президентських виборах 2008 року.

Передвиборчі дебати 2012 року майже досягли за популярністю дебатів 1992 року між демократом Біллом Клінтоном, республіканцем Джорджем Бушем-старшим і незалежним кандидатом Россом Перо: тоді трансляцію подивилися 69,9 млн американців.

Тим не менш, рейтинг дебатів Обами і Ромні все ще далекий від абсолютного рекорду, встановленого в 1980 році, коли 80,6 млн американців увімкнули телевізори, щоб дивитися в прямому ефірі трансляцію дебатів між президентом-демократом Джиммі Картером і його суперником від партії республіканців - Рональдом Рейганом. !zn

Читайте також:

Американці присудили перемогу на дебатах Ромні

Обама після завершення президентської кар’єри піде працювати вчителем

Обама розговорився слідом за Ромні і назвав головний провал за час свого президентства

Ромні розговорився, не знаючи, що його знімають на відео: половина американців - безхребетні нахлібники