Регіонали виключать зі своїх лав Коновалюка, який порушив волю партії

05 вересня 08:38

Коновалюка виключать за те, що він пішов проти рішення Партії регіонів та висунув свою кандидатуру у Донецькій області. «Хочеш балотуватися - поклади партквиток».

 

На найближчій політраді з лав Партії регіонів буде виключений народний депутат Валерій Коновалюк. Про це повідомляє видання «Фокус» з посиланням на керівника донецького обласного виборчого штабу ПР, народного депутата Олександра Касянюка.

За словами Касянюка, позбавлення членства ПР стане для Коновалюка покаранням за порушення партійної дисципліни. Коновалюк висунув свою кандидатуру по одномандатному виборчому округу № 60 з центром Волноваха Донецької області і, таким чином, склав конкуренцію офіційному висуванцю від ПР, генеральному директору «Донецьксталі» Олександру Риженкову.

«Коновалюк пішов проти рішення партії, він переоцінює свої можливості. Хочеш балотуватися - поклади партквиток і йди самовисуванцем. У нас є партійна дисципліна і на найближчій політраді ми виключимо Валерія Ілліча з наших лав», - пообіцяв Касянюк.

Окрім того, він не виключає, що, усвідомивши помилку, Коновалюк може вибути з виборчого процесу, знявши свою кандидатуру. !zn

Читайте також:

Регіонал: Міністр юстиції Лавринович їздить на краденому «Мерседесі»

Партія регіонів впевнено лідирує в рейтингу порушень виборчого законодавства

ВО «Свобода» перехопила інструкції Партії регіонів, призначені членам окружних комісій (ФОТО)

Одеські регіонали заманюють виборців безкоштовними медоглядами (ФОТО)