Регіонали поскаржилися на хуліганів з опозиції і просять дати попрацювати

12 грудня 19:50

Жорсткі дії опозиції в перший день роботи нової Ради показали, що у Партії регіонів більше немає силової переваги. Регіонали звинуватили своїх опонентів у хуліганських діях і хочуть скоріше почати приймати закони.

 

Народні депутати - представники Партії регіонів вважають неприйнятними спроби опозиційних парламентаріїв перетворити вищий законодавчий орган країни в майданчик для демонстрації політичних шоу і закликають своїх колег до конструктивної і творчої роботи. Про це йдеться в заяві, оприлюдненій прес-службою регіоналів.

«Стає очевидним, що опозиційні депутати і в новому скликанні не збираються зраджувати своїм «балаганним традиціям» - у властивій їм манері вони всіма можливими способами намагаються дестабілізувати ситуацію, блокувати роботу національного парламенту», - йдеться в заяві.

- Депутати «Свободи» спиляли паркан біля Ради і виламали двері в парламент (ВІДЕО)

Регіонали впевнені, що «свідченням продуктивної роботи народних депутатів повинні стати якісні законопроекти, реальне підвищення рівня життя громадян України, а не виламані двері і зрізані паркани».

«Пропонуємо опозиційним депутатам замість того, щоб, як Тарзан, скакати по трибунах, видаючи войовничі крики, спробувати зосередитися на виконанні взятих на себе зобов'язань, продемонструвати своїм виборцям насамперед свої розумові, а не акробатичні здібності», - наголошується в заяві.

Регіонали також запевнили, що володіють «достатніми можливостями, щоб охолодити запал войовничих хуліганів і не дозволити політичним авантюристам реалізовувати свої брудні політичні сценарії, влаштовувати шоу в стінах парламенту». !zn

Читайте також:

Опозиція виштовхала із зали Ради двох депутатів з криками «Тушки, геть!» (ВІДЕО)


«Свобода» готова «жорстко і несподівано» зірвати обрання керівництва ВР

Засідання Ради перенесли на завтра


Українські церкви нагадали депутатам, що за порушення присяги їх чекає Божий суд