Регіонали поскаржилися до СБУ на українців, які мстяться за EX.UA

02 лютого 08:45

Ідеологія цих кібертерористів - свавілля, хижацтво і злодійство. Їхні методи - піратство, грабіж і беззаконня, заявляють у Партії регіонів.

 

Масові атаки на сайти органів влади мають на меті методом інформаційного тероризму створити в інтернет-спільноті хаос, йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів, сайт якої також зазнав атаки.

Нагадаємо, що напередодні користувачі, обурені закриттям найпопулярнішого українського файлообмінника EX.UA «обвалили» сайти президента, МВС, СБУ, а також Партії регіонів.

«Причина подібних протиправних дій очевидна: небажання окремих груп користувачів дотримуватися законних прав авторів, і в першу чергу - українських авторів - поетів, композиторів, співаків, журналістів», - стверджують у Партії регіонів.

«Оскільки дані кібератаки підпадають під визначення правопорушення, ми звертаємося до Генпрокуратури і СБУ провести ретельне розслідування зазначених фактів і надати їм відповідну правову оцінку», - повідомили регіонали.

Нагадаємо, що 31 січня МВС відключило популярний файлообмінник EX.UA. Закриття ресурсу викликало бурю обурення українців, які у відповідь почали атаки на сайти влади. !zn

Читайте також

Канал «1+1» спростував причетність до закриття EX.UA

Дарка Чепак просить не мститися президенту за EX.UA

Закриття сайту EX.UA ініціювали Кабмін і телеканал «1+1»

На користувачів EX.ua можуть завести кримінальні справи