Регіонали готові провести засідання Ради у суботу

27 квiтня 08:59

Засідання Верховної Ради фракціям більшості необхідне для термінової ратифікації «низки документів». Заради цих «документів» вони готові розблокувати роботу парламенту.

 

Фракції більшості поки не ухвалювали рішення про проведення завтра позачергового засідання Верховної Ради, однак вважають, що можливість його проведення дуже значна, повідомив народний депутат від фракції Партії регіонів Ярослав Сухий.

«Чи будемо ми працювати в суботу? Я вважаю, що будемо працювати в суботу», - сказав він. Сухий додав, що керівництво фракції дало вказівку всім депутатам бути на зв'язку. «Йдуть переговори зараз з керівництвом нашої фракції, з керівництвом інших фракцій для того, щоб хоч на якийсь час розблокувати роботу ВР», - додав він.

Сухий зазначив, що парламент повинен терміново ратифікувати низку документів. «Тому я переконаний, що завтра о 10:00 ми почнемо пленарне засідання», - сказав Сухий.

Як повідомлялося, опозиція четвертий день блокує роботу парламенту.

Нагадаємо, що раніше парламентська більшість обрала омбудсменом Валерію Лутковську. Проте її ще не приведено до присяги і свої обов'язки, як і раніше виконує Ніна Карпачова.

Відповідно до законодавства, омбудсмен має необмежений доступ до камер ув'язнених. !zn

Читайте також:

Омбудсмен покаже послам ЄС синці Тимошенко

БЮТ: Партія регіонів силоміць розблокує Раду

«Скривдженій» Карпачовій вірити не можна, - Партія регіонів

Опозиція четвертий день блокує роботу Ради