Регіонали звинуватили опозицію у підробці підписів за позачергову сесію

25 сiчня 10:15

Владислав Лук'янов стверджує, що підписи 10-ти депутатів сфальсифіковані, і погрожує звернутися до МВС і СБУ.

 

У Партії регіонів звинуватили опозицію у фальсифікації декількох підписів, які стоять у зверненні про проведення позачергової сесії Верховної Ради.

Як заявив депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов в ефірі 5 каналу, десять депутатів, які підписалися під заявою, зараз знаходяться за кордоном.

"Вони відсутні на території України та їхні підписи або підкладені, або сфальсифіковані", - сказав він.

"Я звертаюся до керівництва прокуратури, МВС і СБУ для того, щоб було проведено розслідування і були уточнені підписи депутатів ...", - підкреслив Лук'янов.

Раніше у прес-службі партії "УДАР" заявили, що управління кадрів апарату Ради не визнало дійсними і не врахувало підписи сімох народних депутатів за скликання позачергової сесії. Серед них - підпис лідера партії Віталія Кличка.

"В управлінні кадрів вирішили, що власноруч поставлений мною підпис - не мій, оскільки не збігається з підписом в особовій справі. Заявляю, що мій власноручний підпис стоїть і в підписних листах за позачергову сесію, і на депутатській присязі, і в судових позовах на неправомірність дій спікера і депутатів під час голосувань у ВР, і під заявою в Генпрокуратуру. Наступного разу я можу, окрім підпису, залишити, якщо треба, відбиток пальця", - заявив Кличко.

Нагадаємо, три опозиційні парламентські фракції - "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" - зібрали 158 підписів народних депутатів про скликання позачергової сесії і звернулися з відповідною вимогою до голови Верховної Ради Володимира Рибака. Очікується, що позачергова сесія парламенту відбудеться 29 або 30 січня. !zn

Читайте також:

Опозиція звинуватила керівництво парламенту у саботажі скликання позачергової сесії

Комуністи не бажають переривати відпустку заради Тимошенко

Регіонали запевняють, що і самі не проти обговорити питання Тимошенко на позачерговій сесії

Рада пішла на канікули до 5 лютого