Регіонали збирають підписи за відставку опозиційного віце-спікера

29 березня 15:32

Представники парламентської більшості мають намір прибрати націоналіста з керівництва Верховної Ради тому, що він не може впоратися зі своїми обов'язками.

 

Партія регіонів збирає підписи за відставку віце-спікера Верховної Ради "свободівця" Руслана Кошулинського. Про це повідомив регіонал Вадим Колесніченко.

"Так, підписи збирають. У понеділок буде засідання фракції, вважаю, там це питання буде обговорюватися", - сказав Колесніченко.

У свою чергу інший депутат від Партії регіонів, який побажав залишитися неназваним, повідомив, що причини складаються в те, що Кошулинський "не може впоратися зі своїми обов'язками".

"Збираємо. За бездіяльність. Як у віце-спікера, у нього є свої обов'язки, і він з ними не справляється. Це оцінка апарату, якої ми довіряємо. Битися і бити пам'ятники - це одне, а документообіг в Раді - набагато складніше", - сказав депутат від ПР.

Разом з тим прес–секретар "Свободи" Олександр Аронець у своєму Facebook, говорячи про збір регіоналами підписів, написав, що опозиція хоче відставки спікера Володимира Рибака, але весь казус ситуації полягає в тому, що ні опозиція, ні провладна більшість не має достатньо голосів. "Тому питання в тому, чи підуть комуністи на голосування з регіоналами заради боротьби з "фашистами"? І навіть якщо і проголосують, то голосів все одно не вистачить", - додав Аронець.

Нагадаємо, Верховна Рада 13 грудня обрала другим віце-спікером народного депутата націоналістичної партії "Свобода" Руслана Кошулинського. За кандидатуру Кошулинського проголосували 305 депутатів, у тому числі його підтримали депутати Партії регіонів. !zn

Читайте також:

У Раді сталася бійка: регіонали обізвали Тягнибока "фашистом"

У Партії регіонів сподіваються на дружбу з "яструбом" Яценюком

Регіонал Колесніченко назвав опозицію злочинцями