Регіонали вважають, що ЄС засуджує опозицію

14 березня 13:50

Представник парламентської більшості вважає, що заява єврокомісара Фюле про розблокування Ради була адресована опозиції.

 

Заява єврокомісара з питань розширення і європейської політики сусідства Штефана Фюле про необхідність розблокування опозицією роботи Верховної Ради можна розцінювати як хорошу пораду представникам опозиції, вважає народний депутат України (фракція Партії регіонів) Олег Зарубінський.

"Фюле добре знає ситуацію в Україні і зацікавлений у прогресивному розвитку нашої держави. У Євросоюзі він відповідає за питання політики добросусідства. Він зацікавлений у тому, щоб Україна демонструвала успіхи в імплементації європейських норм", - цитує Зарубінського прес-служба Партії регіонів.

"Він зацікавлений і як політик, і як чиновник", - додав депутат.

Зарубінський вважає, що слова Фюле свідчать про засудження поведінки опозиції, яка блокуванням парламентської трибуни перешкоджає роботі вищого законодавчого органу країни.

"Його заклик до налагодження конструктивної роботи розставляє крапки над "і" в питанні, хто є в нинішній ситуації чинником деструктиву у Верховній Раді. Тому що він звернувся з закликом не проводити деструктивну політику саме до представників опозиції", - підкреслив він.

Нагадаємо Штефан Фюле заявляв, що вважає дуже важливим, щоб депутати припинили блокувати парламент, а також, що Верховна Рада повинна працювати прозоро. !zn

Читайте також:

Єврокомісар Фюле хоче, щоб політики припинили блокувати Раду

Опозиція може розблокувати парламент заради виборів у Києві

Опозиція готова розблоковувати парламент заради Угоди про асоціацію

Опозиція готова розблоковувати парламент заради Януковича