Регіонали проти сенсорної кнопки, тому що її немає в Конституції

07 лютого 17:05

У Конституції ніде не записано з приводу сенсорної кнопки, зазначив регіонал. Окрім того, її теж можна обдурити і проголосувати два рази.

 

Дії опозиції щодо блокування Верховної Ради позбавлені сенсу, адже сенсорна кнопка не забезпечить функцію персонального голосування. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник.

"Я не хочу повторювати черговий раз відому істину, що всі технічні засоби мають термін експлуатації. Фахівці пояснили, що система "Рада", яка зараз використовується в парламенті, має термін експлуатації 10 років, і ще влітку він закінчився, і всі це добре знають", - цитує депутата прес-служба партії.

Він зазначив, що сенсорна кнопка не забезпечує ті функції, яких від неї чекають, а саме - персонального голосування.

- У Партії регіонів вже вигадали, як обдурити сенсорну кнопку

"Наприклад, при голосуванні в залі будь-який депутат у стані натиснути сенсорну кнопку якогось іншого депутата. І навіть при її наявності можна проголосувати мінімум два рази. І, мабуть, не вихід говорити про забезпечення тільки технічних можливостей голосування. А сьогодні опозиція блокує парламент з вимогою ввести сенсорну кнопку і звертається до Конституції. Хочу нагадати їм, що в Конституції ніде не записано з приводу сенсорної кнопки, в Основному законі мова йде про персональне голосування", - заявив Олійник. !zn

Читайте також:

Спікер парламенту знайшов учених, які введуть сенсорну кнопку через півроку

Опозиція готова за свій рахунок впровадити систему для персонального голосування

Регіонали звинуватили Яценюка у фінансових зловживаннях

У ПР упевнені, що опозиція сенсорною кнопкою прикриває розтрату держкоштів