Регіонали і співробітники ГПУ відмовилися прийти на ефір про Тимошенко

01 лютого 21:25

Члени Партії регіонів і працівники Генпрокуратури з різних причин відмовилися брати участь у програмі, присвяченій "справі Щербаня".

 

Представники Партії регіонів і співробітники Генпрокуратури відмовилися прийти на прямий ефір програми "Справедливість" на телеканалі "Інтер", присвяченій справі про вбивство депутата Євгена Щербаня, звинувачення в якій висунуто екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

Про це повідомила ведуча програми Ганна Безулик.

"Сьогодні з різних причин абсолютно всі члени і представники партії влади, до яких ми зверталися, відмовилися брати участь у сьогоднішній дискусії. Саме тому в нас сьогодні опозиція дебатуватиме з експертним середовищем", - заявила вона.

- Захист Тимошенко заявляє, що Генпрокуратура приховала важливі матеріали справи Щербаня

Безулик уточнила, що представники Генпрокуратури також "не знайшли часу" для участі в програмі.

"Але, власне, це справа депутатів - йти на ефір чи ні. Інша справа - державні службовці. Безумовно, для нас було дуже важливо, щоб у цій студії було представлено думку Генеральної прокуратури, яка є ініціатором цієї надзвичайно резонансної історії", - зазначила ведуча.

Втім, за її словами, впродовж всього ефіру в них є можливість з'явитися в студії і висловити свої думки.

Раніше депутат від "Батьківщини" Олександра Кужель у своєму Facebook повідомила, що від влади на ефір прийдуть депутати- "регіонали" Ганна Герман і Микола Рудьковський.

Нагадаємо, як стало відомо в п'ятницю, 1 лютого, колишній перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський продав U.A. Inter Media Group (куди входить канал "Інтер") бізнесменові Дмитру Фірташу. !zn

Читайте також:

У ПР вважають поки неможливим звіт Пшонки щодо справи Щербаня

Генпрокуратура знайшла живих свідків у справі про вбивство Щербаня

Тимошенко нагадала, кому було вигідне вбивство Щербаня

Оприлюднені подробиці звинувачення Тимошенко у вбивстві Щербаня