Регіонали хочуть на референдумі розпустити Раду і провести вибори за мажоритаркою

09 квiтня 21:38

У Партії регіонів впевнені, що розпуск парламенту підтримають і на Сході, і на Заході.

 

Партія регіонів готова ініціювати всеукраїнський референдум. Про це заявив народний депутат, перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов в ефірі "Еpa-fm".

"Ми, напевно, підтримаємо ініціативу Харкова і Херсона, де були створені ініціативні групи зі створення загальнонародного референдуму, проведемо референдум відповідно до закону", - сказав він.

За його словами, на референдум буде винесено п'ять питань. "А в цьому референдумі запишемо п'ять пунктів, які підтримають і на Сході, і на Заході", - заявив він.

"Перше - розпустити парламент нероб; Друге - навіщо 450 дармоїдів у парламенті? Скоротимо парламент до 300; Третє - позбавити дармоїдів недоторканності. Позбавити цих дармоїдів пільг; І провести вибори за мажоритаркою, оскільки весь безлад у парламенті походить від того, що незрозуміло кого за гроші включають в списки", - розповів Чечетов.

Нагадаємо, раніше на офіційному сайті Центральної виборчої комісії з'явилося три постанови, в яких йдеться про підготовку до всеукраїнського референдуму. !zn

Читайте також:

ЦВК розпочала підготовку до всеукраїнського референдуму

Регіонал Єфремов назвав референдум крайнім заходом і сподівається домовитися

Окружна дорога до мрії

Проект нової Конституції буде готовий через рік: зміни торкнуться майже всіх розділів