Регіонали 2 квітня проведуть у Києві альтернативний 3-тисячний мітинг

01 квiтня 19:41

Опозиція проводить 2 квітня мітинг під Верховною Радою з вимогою призначити вибори в Києві. З якою метою Партія регіонів збирає свій мітинг - невідомо.

 

Київська міська державна адміністрація (КМДА) не має наміру звертатися до суду з приводу обмеження права на проведення масових акцій 2 квітня в центральній частині Києва, повідомив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

За його словами, всього до КМДА надійшло 12 заявок на проведення у вівторок акцій у центральній частині Києва з участю в них 28 тис. осіб, зокрема, 15 тис. - від опозиції, 3 тис. - від Партії регіонів, 10 тис. - інших партій і організацій. Початок акцій, згідно з поданими заявками, запланований на 8:00 ранку.

Раніше лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що його партія не має наміру проводити 2 квітня мітинги в столиці. "Ми, як Партія регіонів, ніяких мітингів завтра не збираємося проводити. Я не знаю, звідки у вас така інформація, у мене її немає, і ніякої наради з цього приводу ми не проводили", - сказав він.

Як відомо, три опозиційні партії "Батьківщина", "Свобода" і "УДАР" - закликають киян на акцію протесту під Верховну Раду о 10 ранку 2 квітня з метою змусити Партію регіонів проголосувати за призначення виборів у столиці на 2 червня. !zn

Читайте також:

Опозиція має намір 2 квітня привести під Раду 15 тисяч осіб

Регіонали оголосили київські вибори такими, що вийшли з правового поля

У ПР пообіцяли опозиції не заважати своєю присутністю проводити мітинг 2 квітня

Рада відклала питання про київські вибори до п'ятниці