Регіонал попросив журналістів припинити зйомку: «Чуєш, прибери цю камеру звідси» (ВІДЕО)

12 вересня 08:39

Брат колишнього генерального прокурора України Геннадія Васильєва Олександр попросив журналістів прибрати камеру: «Чуєш, прибери цю камеру звідси. Коли я кажу - забирай! А то я її викину геть туди. Чуєш?» Міліціонери мовчки спостерігали.

 

Народний депутат і кандидат в депутати наступного скликання від Партії регіонів Олександр Васильєв перешкоджав журналістам у виконанні їхніх професійних обов'язків. Про це свідчить відеозапис, посилання на який розповсюдила Донецька облорганізація Комітету виборців України.

«Чуєш, прибери цю камеру звідси. Коли я кажу - прибирай! А то я її викину геть туди. Чуєш?» - звернувся Васильєв до журналістів Красноармійського телеканалу «Капрі», які були присутні на його зустрічі з виборцями у м. Красногорівка.


При цьому, як зазначає КВУ, голова Облспоживспілки Василь Гончаренко, що який супроводжував його, назвав журналістів провокаторами і в грубій формі вимагав вимкнути камеру. Заступник міського голови Красногоровки Роман Савочкін тягнув камеру за штатив. А люди з оточення кандидата в грубій формі наказали журналістам покинути місце, де проходила зустріч з виборцями. Спілкування охорони кандидата з журналістами супроводжувалося погрозами ще зустрітися в місті Красноармійськ, де знаходиться офіс телебачення».

Представники правоохоронних органів перебували поруч і мовчки спостерігали за тим, як перешкоджають журналістам виконувати їхні професійні обов'язки.

Одним з опонентів Олександра Васильєва у виборчому окрузі № 59 є виконавчий директор телекомпанії «Капрі» Віктор Прилепський.

Олександр Васильєв - брат колишнього генерального прокурора України Геннадія Васильєва. !zn

Читайте також:

У побитті активістів на Житомирщині брав участь брат Литвина (ВІДЕО)

Сина одеського регіонала, якого амністували у справі про вбивство, знову заарештували

У Києві невідомі напали на активістів, які агітували проти Партії регіонів (ВІДЕО)

Маріупольці ледь не повбивали один одного за безкоштовні парасольки від Партії регіонів (ВІДЕО)