Регіонал Мельник спробував задобрити Геращенко букетом білих троянд

20 березня 09:00

Геращенко букет не прийняла. Вона вже звернулася із заявою до Генеральної прокуратури України з проханням розібратися в інциденті на виборчій дільниці в Обухові.

 

Народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник вибачився у сесійній залі перед парламентарієм від НУ-НС Іриною Геращенко за інцидент, який стався на виборчій дільниці в Обухові.

На початку пленарного засідання Мельник підійшов до Геращенко з букетом троянд і щось їй сказав, приклавши руку до грудей.

У той же час Геращенко пересунула цей букет троянд зі свого робочого місця на інше місце.

У коментарі журналістам Геращенко сказала, що дана ситуація має вирішуватися на рівні фракції Партії регіонів. На переконання депутата, таким чоловікам, як Мельник, не місце у політиці.

Геращенко також повідомила, що вона звернулася із заявою до Генеральної прокуратури України з проханням розібратися в інциденті на виборчій дільниці в Обухові. Зокрема, у застосуванні до неї фізичної сили з боку Мельника.

Як повідомлялося, під час виборів мера Обухова депутат Мельник застосував силу проти своєї колеги з НУ-НС Геращенко, щоб випровадити її з виборчої дільниці. !zn

Читайте також:

Регіонал пояснив, що намагався винести Геращенко з виборчої дільниці зі «щирими намірами»

Нардеп-регіонал накинувся на свою колегу з НУНС на виборчій дільниці (відео)


На виборах мера Обухова переміг регіонал Олександр Левченко

Ганна Герман готова прийняти у Партію регіонів навіть БЮТ