Регіонал Єфремов хоче бути частиною цивілізованої Європи

13 вересня 14:04

Пріоритетом голови фракції Партії регіонів в українському парламенті Олександра Єфремова є життя у цивілізованій Європі при збереженні гарних відносин з Росією.

 

Про це він заявив в Європейському парламенті під час громадських слухань на тему «Майбутнє відносин України - ЄС і внутрішньополітична ситуація в Україні», у вівторок, 13 вересня, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Відповідаючи на запитання, що Україна обере - глибоку і всебічну зону вільної торгівлі з Європою або Митний союз, він відповів, що наш пріоритет - ЄС, але у той же час ми б хотіли зберегти добрі відносини з Росією, якщо це буде можливо з її боку. «У свою чергу ми заявляємо, що хочемо бути також частиною цивілізованої Європи», - підкреслив О.Єфремов.

При цьому регіонал звинуватив європейців у незнанні того, що ж насправді відбувається в Україні.

«За останні півтора року в Україні відбулися великі перетворення. На жаль, в Європі мало знають, що ж насправді відбувається у країні. Керівництво країни провело низку реформ - це і пенсійна, і судова реформи, і прийняття антикорупційного законодавства та нового Податкового кодексу», - зазначив О.Єфремов, забувши при цьому згадати про Податковий майдан, про те, що пенсійну реформу не підтримують 85% населення, а половина громадян упевнені, що режим Януковича використовує судову системи для розправи над опозицією.