Регіонал Колесніченко назвав опозицію злочинцями

22 березня 21:47

Опозиціонери, які блокують Раду - злочинці, стверджує регіонал. Захоплення державних будівель і установ - це кримінальний злочин.

 

Блокування парламенту є кримінальним злочином, за який опозиціонерів можна позбавити волі на вісім років. Про це заявив депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко у ефірі "Шустер Live".

"Хочу нагадати нашим глядачам, що взагалі злочинці не можуть вимагати виконання закону", - зазначив він, кажучи про опозицію.

"Згідно з регламентом України, за який голосували і представники меншості в парламенті, заборонено блокування трибуни, заборонено перешкоджання виступам депутатів, заборонено приносити предмети, які не відповідають роботі парламентарія", - сказав Колесніченко.

- Більшість українців схвалила блокування парламенту опозицією

"Ми бачимо, що представники меншості хизуються тим, що вони грубо і цинічно порушують регламент", - заявив він.

"Більше того, є Кримінальний кодекс, в якому чітко і однозначно сказано, що захоплення державних будівель і установ - це кримінальний злочин", - нагадав депутат.

"Будь-який з вас, хто б на це спокусився, отримав би до восьми років позбавлення волі. У цьому ж КК зазначено, що перешкоджання законній діяльності народного депутата карається кримінальною відповідальністю... І після цього ці люди намагаються вчити когось моралі", - додав він.

"Насправді проблема не в парламентській кризі. Парламентської кризи як такої немає. Є криза меншини, тих, хто називає себе опозицією..." - вважає регіонал.

За його словами, "є триголовий змій, де йде боротьба між "УДАРом", "Батьківщиною" і "Свободою".

"Все, що ми бачимо за ці сто днів - це взаємна боротьба за знищення, щоб бути єдиним представником меншини", - додав Колесніченко.

Як відомо, з початку 2006 року Партія регіонів блокувала роботу парламенту, як мінімум, 10 разів. !zn

Читайте також:

Кнопкодави-регіонали знову голосують в Раді за трьох

Непрацююча Верховна Рада заважає Януковичу покращувати життя людей

Через чотири місяці після виборів найбільше розчарувалися виборці Партії регіонів

Азаров поскаржився, що опозиція заважає його конструктивній роботі