Рахунки телеканалу ТВі розморозили

13 вересня 05:58

Міністерство економічного розвитку і торгівлі дозволило телеканалу ТВі вести зовнішньоекономічну діяльність, розморозивши рахунки.

 

Телеканалу ТВі дозволили вести зовнішньоекономічну діяльність, повідомив генеральний директор телеканалу Микола Княжицький. За його словами, Міністерство економічного розвитку і торгівлі скасувало раніше застосовані санкції.

Раніше Княжицький заявляв про арешт валютних рахунків компанії, неможливість розрахунків на зовнішніх ринках через борг перед одним із зарубіжних партнерів, який оцінювали в 2 тисячі доларів.

Як повідомлялося, гендиректор телеканалу Княжицький заявляв про те, що валютні рахунки телеканалу ТВі арештовані. «Всі наші валютні рахунки арештовані за листом Мінекономіки, який є абсурдним і не має жодних підстав», - сказав він.

Княжицький також відзначав, що арешт вже оскаржений в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

У той же час він сказав, що телеканал програв у суді апеляцію Держподаткової служби щодо відшкодування 9 мільйонів гривень податкової заборгованості. Суд першої інстанції телеканал виграв.

Телеканал ТВі 20 липня заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки «Тріолан», внаслідок чого можливість дивитися його передачі позбулися жителі 11 міст України. У ТВі пов'язали це з «тиском, що чиниться на телеканал». !zn

Читайте також:

Київська влада заблокувала телеканалу ТВі валютні рахунки

ТВі заборонили проводити зовнішньоекономічну діяльність без спеціального дозволу

Спостерігачі на виборах заступилися за опозиційний телеканал TBi