Путін отримав посвідчення президента Росії

08 травня 09:58

Голова ЦВК Росії вручив Путіну посвідчення глави держави. Посвідчення глави держави оформляється на підставі постанови ЦВК РФ про результати президентських виборів, і, зі зрозумілих причин, виготовляється в єдиному екземплярі.

 

Глава ЦВК Росії Володимир Чуров вручив сьогодні Володимиру Путіну посвідчення президента РФ. Зустріч Путіна, який вступив на посаду глави російської держави напередодні, з Чуровим відбулася у заміській резиденції президента у Ново-Огарьово.

Путін подякував Чурову і членам Центрвиборчкому за роботу.

Посвідчення голови держави оформляється на підставі постанови ЦВК РФ про результати президентських виборів, і, зі зрозумілих причин, виготовляється в єдиному екземплярі.

Воно є «книжечкою» у шкіряній обкладинці бордового кольору, яку на канцелярському сленгу прийнято називати «корочка». На обкладинці документа - Герб Росії і напис «Президент Російської Федерації». Всередині, як і належить, розміщена фотографія, вказані прізвище, ім'я та по батькові обраного президента, термін його повноважень і місце видачі посвідчення. Документ підписує голова ЦВК РФ, він і вручає посвідчення.

Володимиру Путіну вручили «ядерну валізку» (відео)

Сама процедура вручення не врегульована у законодавстві. Як правило, рішення про час і місце її проведення, а також формат приймається протоколом.

Нагадаємо, що новий президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія вступає у новий етап свого розвитку. «Нам потрібно вирішувати завдання принципово іншого рівня, іншої якості і масштабу. Найближчі роки будуть визначальними для долі Росії на десятиліття вперед», - свказал він у своїй інавгураційній промові. !zn

Читайте також:

Путін запропонував Держдумі призначити Медвєдєва прем'єром

Путін у найближчі роки має намір визначити життя Росії на десятиліття вперед


Путін дасть поштовх для розвитку відносин з Україною, - посол Росії

Янукович привітав Путіна зі вступом на посаду президента Росії