Прокуратура буде домагатися більш жорсткого вироку для студентки, яка засмажила яєчню на Вічному вогні

04 жовтня 12:57

Прокуратура не згодна з м'якістю покарання і найближчим часом буде оскаржувати його в Апеляційному суді Києва. «Ми не дозволимо безкарно паплюжити пам'ять предків - солдатів, які поклали своє життя, захищаючи Батьківщину», - заявив прокурор.

 

Прокуратура Печерського району Києва збирається оскаржити рішення суду, що засудив активістку «Братства Св. Луки» Ганну Сінькову до трьох років ув'язнення умовно за приготування яєчні на Вічному вогні у столичному Парку слави.

Як повідомив держобвинувач у справі Дмитро Байдюк, прокуратура не згодна з м'якістю покарання і найближчим часом буде оскаржувати його в Апеляційному суді Києва. «Ми не дозволимо безкарно паплюжити пам'ять предків - солдатів, які поклали своє життя, захищаючи Батьківщину», - заявив прокурор.

- Київській студентці, яка засмажила яєчню на Вічному вогні, дали три роки умовно


Як відомо, Печерський районний суд Києва виніс вирок двом киянкам, які 16 грудня 2010 року в столичному Парку Слави на могилі Невідомого солдата смажили яєчню.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Печерського району, за наругу над могилою суд засудив одну з дівчат до умовної міри покарання, іншу звільнив від кримінальної відповідальності у зв'язку з передачею її на поруки трудовому колективу.

Активістка «Братства Св. Луки» Ганна Сінькова повідомила, що суд засудив її до трьох років позбавлення волі з відтермінуванням на два роки. Сінькова заявила, що збирається подавати апеляцію на рішення судді, оскільки не визнає своєї провини. !zn


Читайте також:

Учасникам смаження яєчні на Вічному вогні дали по три роки умовно

На Youtube з'явилося чергове відео наруги над Вічним вогнем. Тепер - у Сімферополі