Прихильники опозиції збираються на Майдані

24 серпня 14:18

На Майдані Незалежності збираються прихильники опозиційних партій. Зараз уже зібралося близько двох сотень людей.

 

Біля сцени, яку встановлено поруч з монументом Незалежності на головній площі Києва, розташувалося близько півтисячі прихильників Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» з партійними прапорами та прапорами України.

Вони розгорнули великий плакат з написом «президенту - імпічмент». Періодично прихильники опозиції виступають, говорять через гучномовець.

Разом з тим на Майдані Тривають приготування до організованого київською владою концерту з нагоди Дня Незалежності.

Тим часом уздовж вулиці Хрещатик влада організувала різні розважальні заходи, зокрема перед будівлею мерії відбуваються конкурс краси, конкурс танцівників і художників графіті.

Десь у декількох метрах від цих наметів, а також імпровізованих баскетбольних майданчиків, на розі вулиці Богдана Хмельницького, міліція встановила кордон з бійців "Беркута».

Нагадаємо: раніше перший заступник голови партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Олександр Турчинов закликав прихильників опозиції пробиратися на Майдан невеликими групами.

23 серпня Київський окружний адміністративний суд заборонив різним опозиційним партіям і організаціям проводити свої акції в центрі Києва в День Незалежності.