Президент Литви зустрінеться з Тимошенко 11 травня, - ЗМІ

10 травня 14:01

За даними джерел у дипломатичних колах президент Литви відвідає Тимошенко у п'ятницю. Цього ж дня Даля Грібаускайте має зустрітися з президентом Віктором Януковичем.

 

Президент Литви Даля Грібаускайте 11 травня планує відвідати у Харкові екс-прем'єра Юлію Тимошенко, яка перебуває на лікуванні у ЦКБ № 5, повідомили інформовані джерела в дипломатичних колах.

У той же час у МЗС України, Держпенітенціарній службі й адміністрації президента цю інформацію агентству поки не підтвердили.

Джерело також повідомило, що у п'ятницю Грібаускайте планує у Києві зустрітися з президентом України Віктором Януковичем.

Захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що не має інформації про те, чи отримала Грібаускайте дозвіл на зустріч з екс-прем'єром.

"Нас не інформують про те, що відбувається з Юлією Володимирівною. Захист і родина - це останні суб'єкти, яких про щось інформують", - сказав він.

Як повідомлялося, у вівторок радник президента Литви Дайва Ульбінайте повідомила, що Грібаускайте, незважаючи на скасування ялтинського саміту, 11 травня вирушить в Україну і розраховує відвідати Тимошенко. Саміт широкого формату, який президент України хотів організувати в Ялті 11-12 травня, був скасований, після того як про неучасть у ньому заявили керівники Австрії, Хорватії, Чехії, Естонії, Латвії, Німеччини, Італії, Словенії, Болгарії. !zn

Читайте також:

Якщо Янукович продовжить «поводити себе зарозуміло», бойкоти повторяться, - євродепутат

Янукович обговорив з президентом Словаччини ситуацію з Тимошенко

Незважаючи на скасування саміту, президент Литви поїде в Україну і має намір відвідати Тимошенко


Азарова покликали у Брюссель 15 травня