Президент Ємену заявив, що при замаху майже не постраждав

04 червня 05:37

Президент Ємену Алі Абдалла Салех у своєму аудіозверненні по державному телебаченню країни заявив, що «відчуває себе добре», а його травми після замаху незначні, повідомляє «Аль-Джазіра».

 

«Зі мною все гаразд, я відчуваю себе добре», - сказав Салех увечері в п'ятницю, 3 червня, поклавши відповідальність за замах на главу об'єднання племен шейха Садика аль-Ахмара.

Салех і вище керівництво країни перебували в мечеті на території президентського комплексу під час п'ятничної молитви, коли в неї потрапили дві гранати. Від вибуху загинуло семеро військових. Також був убитий імам мечеті, а кілька високопоставлених чиновників - поранені.
«Я закликаю нашу армію і сили безпеки дати відсіч цьому виклику злочинної банди, яка не має нічого спільного з так званою молодіжною революцією», - заявив Салех у своєму зверненні.
Нагадаємо, що напередодні з'явилися повідомлення про смерть Салеха, проте уряд спростував їх, заявивши, що президент має намір дати прес-конференцію. Проте Салех обмежився лише аудіозверненням.