Прес-секретар кандидата в президенти США "послав" журналістів (відео)

31 липня 19:46

Прес-секретар республіканця Мітта Ромні в грубій формі відповів журналістам, які намагалися отримати у політика коментар з приводу зроблених ним раніше заяв.

 

Прес-секретар кандидата в президенти США від Республіканської партії Мітта Ромні втратив контроль і нагрубіянив журналістам.

Це сталося в Польщі під час світового турне Ромні, передає CNN. Ромні відвідував могилу невідомого солдата у Варшаві. Коли він повертався до автомобіля, журналісти намагалися поставити йому питання про його останні заяви і ляпи.

Радник Ромні лобіює в США інтереси Партії регіонів


Зокрема, щодо того, що столицею Ізраїлю він назвав Єрусалим. Проте Ромні, який протягом тижневого турне відповідав на запитання лише тричі, знову проігнорував питання.

Журналісти продовжували викрикувати питання, після чого прес-секретар Ромні Рік Горка спочатку попросив їх висловлювати повагу.

На зауваження журналістів, що у них не буде більше можливості поставити запитання, він не стримався і відповів: "Поцілуйте мене в дупу. Це святе місце для поляків. Поставтеся до нього з повагою".



Разом з тим, як повідомляє газета Politico, пізніше Горка зателефонував кільком американським журналістам і вибачився за грубість. "Це було недоречно", - сказав зокрема він. !zn

Читайте також:

Мітта Ромні освистали на зустрічі з афроамериканцями за критику Обами

Ромні готовий підтримати удар Ізраїлю по ядерних об'єктах Ірану


Ромні звинуватив Обаму в зраді Польщі і Чехії на догоду Росії