В ЄС підтвердили наміри парафувати угоду про асоціацію до кінця першого кварталу

05 березня 18:12

Константан Грищенко та представники ЄС підтвердили наміри парафувати угоду про асоціацію до кінця першого кварталу цього року.

 

Міністр закордонних справ України Константан Грищенко та представники ЄС, які брали участь у зустрічі глав зовнішньополітичних відомств країн Вишеградської четвірки, Балтії, Данії та «Східного партнерства», підтвердили наміри сторін парафувати угоду про асоціацію до кінця першого кварталу цього року, повідомила прес-служба МЗС України.

У зустрічі взяли участь Високий представник ЄС у закордонних справах та безпековій політиці, Віце-президент ЄК Кетрін Ештон та Комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле.

Перебуваючи в Празі, Грищенко провів окремі двосторонні зустрічі з Комісаром ЄС з питань розширення і європейської політики сусідства Фюле, керівниками МЗС Азербайджану Мамед’яровим та Естонії Паетом, Міністром торгівлі та інвестицій головуючої в ЄС Данії Дюр.

Глава зовнішньополітичного відомства України також взяв участь у зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів ГУАМ, під час якої Азербайджан представив пріоритети свого головування в цій організації у 2012 році. !zn

Читайте також:

В ЄС вважають, що провести угоду про асоціацію з Україною буде «самогубною місією»

Янукович вимагає узгодити з ЄС текст Угоди до 15 березня

Клюєв запевнив ЄС, що євроінтеграція - стратегічний пріоритет України