Повалій поскаржилася на мізерну депутатську зарплату

29 березня 11:49

Народний депутат від Партії регіонів і співачка Таїсія Повалій за один куплет отримує стільки ж, скільки депутат за місяць. За її словами, у неї дуже маленька зарплата.

 

Депутат від Партії регіонів, співачка Таїсія Повалій відзначає, що у неї маленька заробітна плата. "Я прокидаюся о 7. Навіть коли у мене будильник на 7.15. Вже організм звик до ранніх підйомів. І відразу готовий до роботи", - поділилася Повалій.

"Зарплата у Верховній Раді 6 900 грн, а це означає, що я можу отримати стільки за 1 куплет. Я точно не заробляти гроші пішла", - поділилася депутат.

"Я планую зайнятися авторським правом, і, звичайно, дітьми, музичною освітою. Зараз дуже мало дітей залучається до музики, до інструменту, і зараз вони всі на вулицях", - сказала співачка.

Депутат відверто зізналася - одній у політиці важко. Тому і заручилася допомогою чоловіка і продюсера Ігоря Ліхути. "Я у Верховній Раді, а він - в інтернеті. Він все знає, і я з ним раджуся. До речі, він мій перший помічник", - сказала вона.

Нагадаємо, що відома співачка Таїсія Повалій пройшла в парламент під другим номером у списку Партії регіонів (першим був голова партії прем'єр-міністр Микола Азаров). !zn

Читайте також:

Таїсія Повалій вперше прийшла на засідання комітету ВР з питань культури і духовності

Повалій вірить, що регіонали врятують Україну від "багаторічного сповзання на задвірки цивілізації"

Перша п'ятірка Партії регіонів: Азаров, Таїсія Повалій, Тігіпко, Клюєв, Єфремов