Послання президента до Верховної Ради буде готове найближчим часом

13 березня 13:05

Після врахування змін щорічне послання президента буде представлено Верховній Раді найближчим часом.

 

Віктор Янукович на засіданні робочої групи після завершення підготовки щорічного послання президента до Верховної Раді зробив ряд зауважень, спрямованих на визначення конкретних завдань щодо активізації економічного розвитку, впровадження нових соціальних ініціатив, реалізацію потенціалу головування України в ОБСЄ.

"Під час обговорення проекту документа глава держави запропонував посилити у посланні акцент на забезпеченні гідних відповідей на виклики сучасного світу у складний період глобальної невизначеності, збереження і прискорення просування модернізаційних реформ, досягнення їхньої гуманістичної спрямованості", - повідомив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін.

Після врахування цих змін, що відбудуться найближчим часом, щорічне послання президента буде представлено Верховній Раді, повідомляє президентська прес-служба.

Як повідомлялося, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко не виключив, що, що послання президента може бути направлено у письмовій формі, а сам Віктор Янукович виступати в Раді не буде через блокування парламенту опозицією. !zn

Читайте також:

Яценюк назвав послання президента парламенту безглуздим

Тимошенко порівняла промову Януковича з виступом Брєжнєва

Янукович не може виступити в Раді через опозицію