Порошенко розповів, кому Янукович збирався "відірвати голову"

14 вересня 07:36

Висловлювання президента України Віктора Януковича про те, що він відірве голову Петру Порошенку, не було адресовано персонально міністру економічного розвитку, а стосувалося тих, хто сидів у першому ряду.

 

Міністр економічного розвитку Петро Порошенко вважає, що випад президента Віктора Януковича не був адресований йому персонально.

Про це Порошенко сказав журналістам в кулуарах Ялтинської європейської стратегії.

За словами Порошенка, преса неправильно зрозуміла ситуацію.

«Це було адресовано всім, хто сидів у першому ряду. Я в той момент взагалі стояв за трибуною, хоча шановні журналісти інтерпретували, що це стосується мене», - сказав Порошенко.

- Порошенко просив Януковича допомогти з введенням утилізаційного збору, президент відповів розповіддю про «поганого танцюриста»

Нагадаємо, 12 вересня президент Янукович на прохання міністра економічного розвитку і торгівлі допомогти із введенням утилізаційного збору на зразок введеного Росією, глава держави відповів обіцянкою повідривати голови :: «Поганому танцюристу завжди щось заважає. Що ви розповідаєте і кому ви розказуєте? Я вам голови повідриваю, дуже скоро. Відразу після виборів, якщо ви будете розповідати і не робити».

Раніше прем'єр Микола Азаров раніше заявив про намір України ввести утилізаційний збір у відповідь на дії Росії, яка стягує його з 1 вересня, чим фактично закрила доступ українським автомобілебудівникам на свій ринок. Мінприроди розробило відповідний проект постанови уряду, однак про його прийняття досі нічого не було відомо. !zn

Читайте також:

Україна у відповідь Росії оголошує «автомобільну війну»

Янукович пропонує підвищити ставку пенсійного збору при купівлі дорогих автомобілів

Азаров дорікнув Росії: Що ж ви, брати наші, так з нас дерете?