Порошенко-старший знявся з виборів за станом здоров'я

21 вересня 06:43

Олексій Порошенко, батько міністра економіки Петра Порошенка, зніметься з виборів за станом здоров'я. Його головним конкурентом була Оксана Калєтнік - племінниця регіонала Григорія Калєтніка і кузина голови Державної митної служби Ігоря Калєтніка.

 

Олексій Порошенко знявся з виборів за станом здоров'я. Про це повідомив син Олексія Порошенка - Петро Порошенко 20 вересня, під час Народного віче в смт Піщанка Вінницької області.

"Ця кампанія є дуже непростою, тому сім'я Порошенка прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь у виборчій компанії", - сказав Порошенко.

Під час свого виступу він також зазначив, що, незважаючи на припинення участі у виборах, його сім'я і надалі буде відстоювати інтереси 16 округу.

"Мій батько буде з вами, він буде відстоювати інтереси свого округу, як депутат Вінницької обласної ради, і я зроблю все від себе залежне, щоб на законодавчому рівні інтереси кожного виборця округу, який підтримав Олексія Порошенка, були почуті і підтримані незалежно від того, хто стане народним депутатом", - підкреслив Порошенко.

Як відомо, Порошенко-старший балотувався в 16 окрузі. Його головним конкурентом була Оксана Калєтнік - племінниця регіонала Григорія Калєтніка і кузина голови Державної митної служби Ігоря Калєтніка.

Минулого тижня КВУ заявив про застосування Калєтнік так званих пірамід для підкупу виборців.

Два тижні тому один з керівників штабу Порошенко отримав вночі погрози з вимогою припинити працювати на свого кандидата.

У четвер Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом в депутати Руслана Демчака по одномандатному мажоритарному округу № 18 (Вінницька область). Демчак був головним конкурентом Григорія Калєтніка.

Також минулого тижня президент Янукович під час виступу Петра Порошенко розкритикував чиновників: "Поганому танцюристу завжди щось заважає. Я вам голови повідриваю, дуже скоро". !zn

Читайте також:

Порошенко після виборів залишиться в міністерстві, якщо його програма буде підтримана

Центрвиборчком зареєстрував Порошенка і його батька кандидатами-самовисуванцями по мажоритарці

Порошенко розповів, кому Янукович збирався «відірвати голову»

Порошенко має намір конкурувати у світі за рахунок продовольства і водних ресурсів