Попов зібрався оптимізувати структуру КМДА

12 грудня 11:23

У столиці готують проект нової структури виконавчого органу Київської міської ради - Київської міської державної адміністрації (КМДА). Зокрема проектом передбачено зменшення чисельності чиновників та спрощення системи взаємодії управлінь.

 

У столиці готують проект нової структури виконавчого органу Київської міської ради - Київської міської державної адміністрації (КМДА). Зокрема проектом передбачено скорочення чисельності чиновників та спрощення системи взаємодії управлінь.

Про це повідомив голова КМДА Олександр Попов під час робочої наради із заступниками, керівниками структурних підрозділів та районних адміністрацій.

«Управлінська структура буде спрощена задля того, аби стати більш ефективною. Ми тримаємо курс на оптимізацію, намагаємося приборкати бюрократичні процедури, щоб запобігти корупційним проявам, організувати швидкий інвестиційний процес. Ми повинні суттєво покращити роботу структурних підрозділів КМДА», – сказав він.

За його словами, проект документу буде повністю готовим до кінця грудня, після чого його представлять на розгляд депутатського корпусу Київради. Зараз проект також обговорюється з Кабінетом міністрів та Міністерством юстиції України.

О.Попов зазначив, що оптимізація структури КМДА підводиться під Стратегію розвитку Києва до 2025 року.

Нагадаємо, що ще в кінці 2010 року в КМДА анонсували 20%-ве скорочення управлінського штату - обіцяли звільнити до 600 чиновників.