Попов сподівається, що буде працювати у Києві і після виборів мера

13 серпня 11:04

Призначений президентом Януковичем глава київської держадміністрації Попов розраховує, що продовжить працювати в Києві і після виборів мера. Вибори просить призначити якомога швидше.

 

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов вважає, що чим раніше в столиці пройдуть вибори мера, тим краще.

«Моя думка - чим раніше вони відбудуться, тим краще. Цей процес потрібно пройти в Києві», - сказав він під час прямої телефонної лінії в газеті «Известия в Украине» в понеділок, 13 серпня.

Попов зазначив, що питання дати виборів має розглянути парламент. Він сподівається, що Верховна Рада розгляне це питання вже у вересні.

«Мені все одно, хто буде моїм конкурентом. Я налаштований на активну роботу і до виборів, і після. Я сподіваюся, що в мене вистачить аргументів на перемогу», - додав він.

- Регіонали хочуть провести вибори мера Києва в 2013 році


Як повідомлялося, мер Києва Леонід Черновецький, чиї обов'язки минули 3 червня, 1 червня написав заяву про відставку. 12 липня Київська міська рада прийняла до відома факт дострокового припинення повноважень мера міста Черновецького на підставі його особистої заяви.

Секретар Київради Галина Герега, яка тимчасово здійснює повноваження київського міського голови, 19 липня звернулася до Верховної Ради з клопотанням про проведення позачергових виборів мера столиці.

Перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак заявив, що вибори мера Києва потрібно проводити не в поточному році, разом з парламентськими виборами, а в 2013 році - разом з виборами депутатів Київради

В кінці липня голова Верховної Ради Володимир Литвин висловив думку, що парламент, швидше за все, розгляне питання про вибори мера Києва на першому пленарному тижні у вересні. !zn

Читайте також:

Рада розгляне питання про вибори мера Києва на початку вересня


Попов не знає, коли в Києві можуть відбутися вибори мера: Не моя компетенція

Черновецький хотів би бачити наступним мером Києва людину «ділову і з душею»