Попов замінив Мазурчака колишнім заступником Черновецького

28 березня 10:48

Виконуючим обов'язки першого заступника голови КМДА став Олександр Голубченко. З кандидатурою на посаду глави "Київавтодору" Попов пообіцяв визначитися днями.

 

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов ще остаточно не визначився з кандидатурою на посаду свого першого заступника.

"Зараз виконуючий обов'язки - Анатолій Голубченко, а що стосується остаточного рішення - сьогодні я це питання ще не вирішив", - заявив Попов.

Стосовно кандидатури на посаду генерального директора Комунальної корпорації "Київавтодор" Попов повідомив, що рішення з цього питання буде прийнято в найближчі два дні.

"У нас є кандидатура, він працює у цій системі. Швидше за все, сьогодні-завтра я його представлю", - сказав він.

За інформацією джерела, на посаду першого заступника голови КМДА розглядається дві кандидатури - заступника голови КМДА Руслана Крамаренка і голови Шевченківської райдержадміністрації Сергія Зіміна. При цьому більш ймовірною є кандидатура Зіміна, і кандидатом на посаду голови Шевченківської РДА є Віктор Пилипишин.

Нагадаємо, 26 березня Попов звільнив свого першого заступника Олександра Мазурчака, начальника управління з надзвичайних ситуацій Віталія Пшеничного і главу "Київавтодору" Георгія Глінського. !zn

Читайте також:

Кличко порадив безпорадному Попову добровільно подати у відставку

Мазурчак спробував пояснити, чому у відставку пішов він, а не Попов

Попов знайшов і звільнив винних у сніговому колапсі у Києві