Попов сумнівається у здатності опозиції висунути єдиного кандидата у мери Києва

25 квiтня 15:18

Наразі українська опозиція дуже роз'єднана, вважає Попов. Сам він має намір перемогти у Києві в якості кандидата від Партії регіонів.

 

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов вважає, що єдиного кандидата від опозиції на виборах мера Києва не буде.

"Я вже сьогодні чув стільки можливих кандидатів, наприклад Катеринчук, Ляшко, і багато-багато інших. Тобто я вже розумію, що точно єдиного не буде, а буде декілька", - заявив Попов в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він висловив думку, що в даний момент українська опозиція дуже роз'єднана. "Кожен вважає себе опозиціонером, а у нас - я нагадаю - більше ста партій, тому, теоретично, може бути і близько ста кандидатів", - додав він.

Разом з тим голова КМДА заявив, що представляє владу і буде єдиним кандидатом від неї. "Тому будь-кого буду вважати рівноцінним кандидатом і суперником, і буду з ним серйозно будувати виборчі відносини", - сказав Попов.

При цьому голова КМДА повідомив, що балотуватися буде від Партії регіонів.

"Сьогодні передбачається єдиний спосіб висунення - це від політичної партії. Я розраховую, безумовно, на підтримку Партії регіонів. Якщо будуть інші партії, які мене можуть підтримати, я буду вважати це теж позитивом", - заявив Попов. !zn

Читайте також:

В "УДАРі" впевнені, що "гауляйтер" від Партії регіонів не отримає від киян жодного голосу

Герега заявила, що Київрада буде працювати далі і без виборів

Опозиція назве єдиного кандидата в мери Києва на мітингу 18 травня

Луценко закликав опозицію висунути єдиного кандидата в мери Києва за місяць