Попов не збирається відмовлятися від участі у київських виборах

09 квiтня 14:29

Голова КМДА Олександр Попов називає чутками поширену у ЗМІ інформацію про можливе призначення колишнього депутата Верховної Ради від Партії регіонів Ігоря Лисова на посаду голови КМДА замість нього.

 

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов називає чутками поширену у ЗМІ інформацію про своє можливе звільнення.

"Я про це вперше чую. Я вважаю, що це чергові чутки. Це питання ніде не обговорювалося, я продовжую працювати на посаді голови КМДА і йду на вибори", - заявив він.

Він також повідомив, що вперше чує про те, що в адміністрації президента розглядають можливість призначення на цю посаду замість нього колишнього депутата Київської міської ради і віце-прем'єра Олександра Вілкула. О.Попов відзначив, що подібні чутки про нього і про його заступників досить часто з'являються в Інтернеті.

Джерела в Партії регіонів також підтвердили, що питання про звільнення Попова з посади голови КМДА не розглядається.

Нагадаємо, 9 квітня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що в АП мають намір звільнити Попова з посади голови Київміськадміністрації і на заміну йому розглядаються кандидатури Лисова (як пріоритетна) і Вілкула.

Читайте також:

ЗМІ: Банкова обирає кандидата на заміну Попову

Попов під час сніжного колапсу зустрічався у Відні із земляком

Попову не терпиться провести вибори мера Києва