Поліція відпустила всіх затриманих учасників мітингу у Москві

06 березня 06:31

Усіх затриманих напередодні учасників акцій опозиції у Москві, у тому числі Олексія Навального, Сергія Удальцова та Іллю Яшина, було відпущено після складання протоколів про адміністративні правопорушення.

 

Всіх затриманих у понеділок ввечері учасників несанкціонованих акцій у столиці відпущено з відділків поліції, повідомили у прес-службі ГУ МВС Росії у Москві.

"Після складання протоколів про адміністративні правопорушення всіх затриманих напередодні учасників акцій було відпущено", - сказав співробітник прес-служби.

Московська поліція запобігла проведенню несанкціонованих акцій у центрі міста, заявили у прес-службі ГУ МВС Росії у Москві.

"В цілому по місту затримано близько 250 осіб, у тому числі Ілля Яшин, Сергій Удальцов та Олексій Навальний. Всіх затриманих доставлено до відділку поліції для процесуального оформлення їхній дій і прийняття рішень про притягнення до адміністративної відповідальності відповідно до закону", - сказали у прес-службі.

Зокрема, група громадян, включаючи лідера забороненої партії НБП Едуарда Лімонова, спробувала провести несанкціоновану акцію на Луб'янській площі.

Нагадаємо, у Москві ОМОН затримав близько 250 учасників мітингу опозиції, у Санкт-Петербурзі - близько 300. !zn

Читайте також:

У Москві та Петербурзі ОМОН затримав півтисячі мітингувальників

ОМОН затримав Навального і Удальцова

У Москві і Санкт-Петербурзі затримали більше сотні мітингувальників


Путін обраний президентом Росії з результатом 63,3%, - остаточні дані

Російський Центрвиборчком звинуватив міжнародних спостерігачів у шпигунстві