Податкова скасувала перевірки ЗМІ на період проведення виборів до Ради

30 березня 08:30

Податківці скасували всі перевірки ЗМІ на період виборчої кампанії, щоб журналісти мали можливість для об'єктивного і неупередженого висвітлення виборчої кампанії.

 

На період проведення виборчої кампанії з виборів народних депутатів України всі графіки податкових перевірок засобів масової інформації скасовано.

Відповідне доручення підписав голова Державної податкової служби України Олександр Клименко відповідно до рекомендацій Верховної Ради щодо забезпечення безперешкодної діяльності ЗМІ у передвиборчий період 2012 року, повідомили у прес-службі ДПС.

Представники ЗМІ не будуть включатися у план-графік проведення перевірок вже з другого кварталу.

«Таким чином журналісти матимуть всі умови для об'єктивного та неупередженого висвітлення виборчої кампанії», - зазначили у податковій службі.

Як повідомлялося, 9 лютого парламент рекомендував податковій скасувати графік перевірок ЗМІ на період кампанії з виборів парламенту.

Рада доручила Кабінету міністрів вжити заходів для припинення перевірок відповідними службами органів виконавчої влади і державними установами ЗМІ на період передвиборчої кампанії.

Крім того, парламент рекомендував Національній раді з телебачення і радіомовлення скасувати графіки перевірок телерадіоорганізацій.

Вибори до Ради відбудуться 28 жовтня 2012 року. !zn

Читайте також:

ЦВК визначила порядок надання ефірного часу для передвиборної агітації

Литвин в ході «робочої поїздки» на Житомирщину подарував медикам велосипеди

Азаров пообіцяв чесне змагання політсил на парламентських виборах


Єфремов закликає голосувати за регіоналів, інакше «нам буде погано всім»