Після Вашингтона і Брюсселя Кличко попросив про санкції Варшаву

15 березня 18:32

Міжнародні санкції змусять одуматися українську владу, заявив Кличко в Польщі. Раніше він говорив про санкції США і в Брюсселі.

 

Не можна допустити, щоб Україна звернула з обраного її громадянами європейського шляху, оскільки це вибір цінностей і демократичних стандартів, заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко на зустрічі з президентом Польщі Броніславом Коморовським у Варшаві, повідомляє прес-служба партії.

"Ми сьогодні в Україні повинні змусити владу виконати всі необхідні умови і зобов'язання для підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Це, зокрема, і ухвалення всіх необхідних для євроінтеграції законів, і початок таких потрібних Україні реформ", - підкреслив Кличко.

Схаменутися і припинити рух від демократії і Європи в бік авторитаризму українську владу сьогодні можуть змусити міжнародні санкції, вважає Кличко. Він зазначив, що ці санкції мають бути введені щодо конкретних чиновників, прокурорів і суддів, причетних до вибіркового правосуддя, політичних репресій та порушення прав і свобод громадян. Міжнародні санкції, на переконання лідера "УДАР", не повинні торкатися України як держави та її громадян.

При цьому Кличко подякував Коморовському за підтримку України в її європейських прагненнях.

Нагадаємо, що раніше Кличко говорив про санкції щодо президента Віктора Януковича і його команди з політиками у Вашингтоні і Брюсселі. !zn

Читайте також:

Кличко в Брюсселі переконував європейців ввести санкції проти українських чиновників

Кличко у Вашингтоні попросив ввести санкції проти Януковича і його оточення

Яценюк попередив, що політика Януковича підведе Україну під санкції до кінця року