Підприємці закликають до «політизації» протесту

14 сiчня 12:25

Генеральный координатор Всеукраинской акции протеста Александр Данилюк призывает присоединиться к митингу на Майдане сторонников всех патриотических политических сил. По его словам, акция, которая начиналась как протест предпринимателей против Налогового кодекса, вышла за пределы узких экономических требований и приобрела все признаки общенационального политического протеста.

 

Генеральний координатор Всеукраїнської акції протесту Олександр Данилюк закликає приєднатись до мітингу на майдані Незалежності прихильників усіх патріотичних політичних сил. За його словами, акція, що розпочиналася як протест підприємців проти Податкового кодексу, вийшла за межі вузьких економічних вимог і набула усіх ознак загальнонаціонального політичного протесту.

«Штучне стримування участі в акції представників політичних сил є шляхом до її маргіналізації й затухання. Нам потрібне якісне політичне представництво для ретрансляції й відстоювання наших вимог на найвищому політичному рівні. Політики, які сприймають наші гасла і поділяють наші погляди на ситуацію в країні, мають приєднатися до цього протесту», – заявив Олександр Данилюк.

На думку координатора, «стримування вимог у межах аполітичної риторики й угодовського діалогу з владою є штучним процесом, інспірованим тією ж владою, і скерованим на дезорієнтацію та розкол у лавах учасників акції».

За матеріалами "Радіо Свобода"