Під час бійки в Раді депутат Волинець отримав серйозні травми

14 сiчня 12:28

Депутат фракції "БЮТ-Батьківщина", голова Конфедерації вільних профспілок Михайло Волинець був побитий у результаті бійки в сесійній залі Верховної Ради в четвер увечері.

 

Депутат фракції "БЮТ-Батьківщина", голова Конфедерації вільних профспілок Михайло Волинець був побитий у результаті бійки в сесійній залі Верховної Ради в четвер увечері.

Волинець повідомив, що один з депутатів фракції Партії регіонів, прізвище якого він не знає, під час штурму президії парламенту підняв стілець, яким був заблокований вхід у президію, і кинув його в голову Волинцю.

"У мене була розбита голова і тут велика рана. Щелепа ... я тут не відчуваю зубів", - сказав Волинець, продемонструвавши журналістам закривавлену руку.

При цьому колеги по фракції повідомили, що вже викликали "швидку допомогу".

За словами Волинця, цей депутат фракції Партії регіонів "жорстоко бив й інших депутатів".

Депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" фіксували бійку на камери мобільних телефонів.

Як повідомили в прес-службі фракції "БЮТ - Батьківщина", травми отримав і депутат Володимир Бондаренко. За даними прес-служби, в бійці йому зламали руку в зап'ясті.

У сесійній залі продовжують перебувати депутати і фракції Партії регіонів і фракції "БЮТ - Батьківщина". При цьому "регіонали" відтіснили "бютівців" від трибуни і президії.

Як повідомлялося, у Верховній Раді ввечері 16 грудня почалася бійка між депутатами фракцій Партії регіонів і «БЮТ-Батьківщина».

Раніше сьогодні голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Іван Кириленко заявив, що депутати фракції мають намір залишитися в залі засідань Верховної Ради до ранку.

У четвер вранці депутати від БЮТ заблокували трибуну парламенту з вимогою припинити політичні переслідування їхнього лідера Юлії Тимошенко.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна