Персонал СІЗО: Луценко здоровий і на утримання в ізоляторі не скаржиться

06 липня 10:33

Скарг чи претензій з боку Юрія Луценка до персоналу Київського слідчого ізолятора не надходило. Стан здоров'я екс-міністра медперсоналом ізолятора оцінюється як задовільний.

 

Таке повідомлення розповсюдила прес-служба Державної пенітенціарної служби, "враховуючи непоодинокі випадки оприлюднення перекрученої інформації про умови утримання Ю.Луценка у Київському слідчому ізоляторі".

Повідомляється, що 1 липня Ю.Луценка було переведено з палати медико-санітарної частини ізолятора до камери, де він утримувався раніше.

"На сьогодні, як і на момент переведення в камеру, стан здоров'я Ю.Луценка медперсоналом ізолятора оцінюється як задовільний, медичних показників для його утримання у медичній установі Київського СІЗО не має", - повідомляє прес-служба ДПС.

Нагадаємо, вчора прес-секретар «Народної Самооборони» Лариса Сарган заявила, що після минулого засідання Печерського суду "Луценка перевели до камери смертників, де він знаходиться і понині".

«Станом на п'ятницю він був там один, йому не надають кваліфікованої медичної допомоги, тільки міряють тиск і вимірюють вагу», - зазначила Л.Сарган.