Першим заступником Порошенка стане радник Януковича

26 березня 13:41

Першим заступником глави Мінекономіки стане радник президента з питань реформування соціальної сфери Анатолій Максюта. Очікується, що відповідний указ президента незабаром буде опубліковано.

 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко ініціював звільнення з посади свого першого заступника Вадима Копилова. Про це ZN.UA повідомило джерело у Мінекономіки.

За словами джерела, на місце Копилова буде призначений радник президента, керівник головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації президента Анатолій Максюта. Джерело відзначило, що Максюта має чималий досвід роботи на керівних посадах в Мінекономіки.

У даний момент рішення про кадрові перестановки вже прийняті, очікується, що відповідні укази президента незабаром будуть опубліковані.

Призначення Порошенка «посилить Кабмін і вдарить по опозиції»

Нагадаємо, Анатолій Максюта з грудня 2005 року по середину березня 2007 року і з січня 2008-го по грудень 2010-го обіймав посаду першого заступника міністра економіки України. Після цього був призначений заступником міністра економічного розвитку і торгівлі. На цій посаді пропрацював до кінця червня 2011 року

У червні 2011 року Віктор Янукович призначив Анатолія Максюту радником президента - керівником головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації президента.

Як відомо, президент України Віктор Янукович 23 березня призначив Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі. !zn

Читайте також:

Луценко про призначення Порошенка: Проповіді матері Терези ніколи не зупиняли канібалів

Порошенко запевнив Азарова, що виконає поставлені завдання

Керівництво «5 каналу» запевнило, що після призначення Порошенка формат не зміниться