Перше засідання нової Ради відвідають 300 гостей, у тому числі чотири президенти

06 грудня 13:57

Cеред запрошених на перше засідання парламенту нового скликання - Віктор Янукович, Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко, голови Верховної Ради попередніх скликань, міністри, судді, чиновники та екс-депутати.

 

На перше засідання нового парламенту будуть запрошені 300 осіб, у тому числі президент України Віктор Янукович і попередні глави держави.

Відповідний перелік запрошених осіб на перше засідання Верховної ради 7-го скликання було затверджено на засіданні підготовчої групи у четвер.

Керівник підготовчої групи, спікер Верховної ради 6-го скликання Володимир Литвин повідомив, що серед запрошених президент України Віктор Янукович, прем'єр-міністр, члени Кабінету міністрів, голова Центральної виборчої комісії, голова та судді Конституційного суду, голова Верховного суду, генеральний прокурор, уповноважений з прав людини, народні депутати Верховної Ради попередніх скликань.

"Всього 300 осіб", - сказав Литвин.

За його словами, серед запрошених також президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко, а також голови Верховної ради попередніх скликань.

Окрім того на засіданні було затверджено порядок висвітлення у ЗМІ відкриття першої сесії нового парламенту.

Як відомо, Верховна Рада України шостого скликання 6 грудня завершилися свою роботу. Рада 7-го скликання збереться на перше засідання 12 грудня о 10.00. !zn

Читайте також:

Опозиції не подобаються запропоновані у Раді місця

Рада заборонила блокувати трибуну і зобов'язала депутатів голосувати

Рада шостого скликання завершила свою роботу