Переговори про розблокування Ради завершилися безрезультатно

03 квiтня 11:11

Народні депутати від фракції Партії регіонів залишили будівлю парламенту, але заявили, що прийдуть до парламенту в четвер, 4 квітня.

 

Заступник керівника фракції "УДАР" Віталій Ковальчук заявив, що переговори про подальшу роботу Верховної Ради між керівниками фракцій поки не дали ніяких результатів, їх буде продовжено.

"Поки розійшлися на тому, що всі залишилися при своїх позиціях. Швидше за все, завтра будуть продовжені переговори", - сказав Ковальчук в інтерв'ю журналістам в середу, 3 квітня у Києві.

У той же час, він зазначив, що опозиція продовжить блокувати роботу парламенту, проте дасть можливість провести парламентські слухання в середу.

Відповідаючи на питання, чи має намір опозиція залишатися в сесійній залі в ніч з середи на четвер, Ковальчук сказав: "Поки у планах цього немає".

Народні депутати від фракції Партії регіонів залишили будівлю парламенту, але заявили, що прийдуть до парламенту в четвер, 4 квітня.

"Оскільки заблокована (Верховна Рада), вони (опозиція) не йдуть на компроміс, а ставлять категоричні питання... ми ж їх стерегти не будемо", - прокоментував ситуацію депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник.

Він повідомив, що депутати від фракції Партії регіонів планують і надалі приходити у встановлений час у Верховну Раду. "Прийдемо, і так буде 30 днів. Як тільки мине 30 днів, у президента виникне право дострокових виборів. Я, відверто кажучи, буду на цьому наполягати", - сказав він.

Як повідомлялося, у середу перед початком пленарного засідання опозиційні депутати знов заблокували трибуну і президію Верховної Ради. Парламентарії також заблокували стільцями два входи у президію. !zn

Читайте також:

Опозиція продовжує блокування Ради

Опозиція висунула три умови для розблокування Верховної Ради

Яценюк розповів про плани Януковича захопити повну владу за допомогою референдуму

Регіонали заговорили про перевибори Ради за мажоритарною системою