Пенітенціарна служба просить створити комісію для визначення термінів лікування Тимошенко

24 липня 11:39

Пенітенціарна служба звернулася до МОЗ з проханням про створення спільної комісії фахівців міністерства, ДПТС України і німецьких лікарів клініки "Шаріте" для визначення термінів подальшого лікування Юлії Тимошенко в стаціонарі.

 

Державна пенітенціарна служба України звернулася до Міністерства охорони здоров'я з проханням про створення комісії медичних фахівців МОЗ, ДПТС України і німецьких лікарів клініки "Шаріте" для визначення необхідності, а також термінів подальшого проведення реабілітаційних заходів екс-прем'єра Юлії Тимошенко у стаціонарі лікарні №5 Харкова.

У зверненні наголошується, що вже майже півроку обстеження та консультування Тимошенко проводиться за участю німецьких лікарів. Також, близько двох з половиною місяців (починаючи з 9 травня 2012 року) вона проходить реабілітаційний курс у відповідності до наданих ними рекомендацій і під постійним контролем в умовах стаціонару, який обраний німецькими лікарями клініки "Шаріте".

«Інформуємо про те, що протягом згаданого періоду, Тимошенко систематично порушує процес реабілітації, відмовляється від процедур, як правило, через численні зустрічі і побачення, і від проведення необхідних лабораторних досліджень (аналізів)», - сказано в зверненні.

- Тимошенко у лікарні провела понад 122 години зустрічей з гостями

Нагадаємо, через невизначене захворювання шкіри Тимошенко протягом останніх двох тижнів була позбавлена можливості приймати ліки, в тому числі знеболюючі. 23 липня екс-прем'єр попросила лікарів відновити курс лікування спини. !zn

Читайте також:

Тимошенко буде балотуватися за мажоритаркою на позачергових виборах, - опозиція

З таким діагнозом, як у Тимошенко, так довго не лікуються у стаціонарі, - МОЗ

У пенітенціарній службі нічого не чули про переведення Тимошенко з лікарні в колонію