Патріарху Кирилу присудили премію «Срібна калоша» за «непорочне зникнення годинників"

19 червня 06:27

Журналісти відзначили патріарха Кирила за історію з дорогими годинниками, які, за його словами, він ніколи не одягав, проте їх виявили на його фото. Лідер ЛДПР Володимир Жириновський отримав нагороду в номінації «Хід ослом або Імітація агітації» з формулюванням «за жорстоке поводження з виборцями».

 

Серед лауреатів премії «Срібна калоша», що її присуджує радіостанція "Срібний дощ" за найсумнівніші досягнення, виявився патріарх Кирил, який отримав «нагороду» в номінації «Руки по лікоть в чудеса» за «непорочне зникнення годинників». Ведучими церемонії були Ксенія Собчак і Михайло Шац.

Журналісти відзначили патріарха за історію з дорогими годинниками, які, за його словами, він ніколи не одягав, проте їх виявили на його фото.

- Піарники патріарха Кирила фотошопом стерли годинник за 30 тис. доларів

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський отримав нагороду в номінації «Хід ослом або Імітація агітації» з формулюванням «за жорстоке поводження з виборцями». Зокрема, Жириновський у своєму виборчому ролику підганяв осла як символ Росії.

Політологу Сергію Кургіняну дали «Срібну калошу» в номінації «Чудова шістка або Вершники Апокаліпсису» з формулюванням «за відстоювання позиції з піною біля рота». Кургінян дуже емоційно виступав на «антипомаранчевих» мітингах на підтримку кандидата в президенти Володимира Путіна.

- Росіяни порівняли Медвєдєва з Буратіно, а Путіна - з Папою Карло

Ініціатор закону про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх, депутат від «Єдиної Росії» Віталій Мілонов отримав «калошу» в номінації «Егегей, гея бей!» за пропозицію «позбутися гомосексуалізму до 2015 року». Премії також присуджено екс-головному редактору «Известий» Володимиру Мамонтову - за газету «Не дай Бог", і журналісту телеканалу «Росія» Аркадію Мамонтову, відомому скандальними розслідуваннями - «за взагалі Бог знає що». У списку лауреатів також опинилися Толібджон Курбонхонов - таджицький виконавець з'явився в Інтернеті взимку 2012 з піснею, що вихваляє Путіна. ! zn

Читайте також:

Патріарху Кирилу повернули годинник, що «зник», РПЦ вибачається за «безглузду помилку»

Московський патріарх приїде до Києва обговорити цивілізаційний шлях Росії та України

Московський патріархат не виключає повернення Росії до соціалізму, але без Леніна і Сталіна

Московський патріарх Кирило наклав подвійну анафему на політиків і філософів