Парубій вийшов з партії «Наша Україна»

03 лютого 17:19

Андрій Парубій вийшов з «Нашої України», вичерпавши свої можливості впливу всередині партії.

 

Народний депутат з фракції «Наша України - Народна самооборона» Андрій Парубій написав заяву про вихід з партії «Наша Україна» у зв'язку з ідейними розбіжностями з Віктором Ющенком. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив депутат, він не бачить можливостей, перебуваючи в лавах партії, реалізувати першочергові завдання: об'єднання опозиції і реальна боротьба, перемога на парламентських виборах, закон про імпічмент, імпічмент Віктору Януковичу, обрання українського президента, повернення України на європейський шлях.

При цьому він повідомив, що в нього були неодноразо жорсткі дискусії на президії партії з головою Віктором Ющенко про об'єднання опозиції. «Але наші погляди розійшлися. У «Нашій Україні» багато патріотичних і порядних людей, але я вичерпав свої можливості впливу всередині партії. Тому сьогодні я написав заяву про вихід з «Нашої України». Час розмов минув, настав час відповідальних рішень», - сказав депутат.

А.Парубій переконаний: «Сьогодні моє місце там, де об'єднана опозиція, де справжня боротьба. І я зробив свій крок. Цей крок не проти когось, а для наближення української перемоги».

«22 січня об'єднана опозиція відзначала День Соборності на Софійській площі. Вважаю, Віктор Ющенко має бути там. А не у Януковича», - додав депутат. !zn

Читайте також

Парубій: З «НУ-НС» ще підуть депутати

Опозиційні депутати почали ліквідацію паркану навколо Ради (відео)

Опозиція: Для Януковича тепер відкриті тільки російські аеропорти


В КОД не вважають Ющенка опозиційним політиком